Foto: Toms Grīnbergs

Lai informētu studentus par iespējām doties mobilitātē, LU Mobilitātes nodaļa vēlas uzrunāt vēstures un filozofijas bakalaura 2. kursa, maģistrantūras pirmā kursa un doktorantūras studentus. Lielākajai daļai šo kursu studentu, izņemot filzofijas bakalaura 2. kursu, saruna ieplānota attālināti. Informatīvajā sapulcē tiks sniegta informācija arī par citiem mobilitātes veidiem, tādēļ tai iespējams pievienoties arī citiem interesentiem. Pēc tikšanās būs iespēja pieteikties Erasmus+ mobilitātei arī papilduzņemšanā. 

Informatīvā tikšanās par pieteikšanos Erasmus+ mobilitātei plānota trešdien, 18.10. plkst. 17.30. attālinātā formātā. Saiti jautāt LU VFF starptautiskās sadarbības koordinātorei G. I. Bikšei (ginta_ieva.bikse@lu.lv)

Papildu iespējas Forthem īstermiņa mobilitātē. 

Izmantojiet lielisku iespēju doties īstermiņa mobilitātē (STM) uz Itāliju, Poliju, Vāciju, Rumāniju, Norvēģiju, Spāniju, Somiju vai Franciju! 

Ir sākusies pieteikšanās FORTHEM īstermiņa mobilitātēm, kas norisināsies no 2024. gada marta līdz augustam. 

Šeit varat iepazīties ar plašāku informāciju par īstermiņa mobilitāšu veidiem: 

Šīm mobilitātēm var pieteikties jebkuras jomas bakalaura, maģistra un doktorantūras studenti, sākot no bakalaura līmeņa 3. kursa. 

FORTHEM stipendija nodrošina dienas naudu (no kuras jāsedz naktsmītnes un citus izdevumus) un ceļa izdevumus pēc Erasmus+ distances kalkulatora. 

Pieteikšanās līdz 2023. gada 20. novembrim šeit: the online application form.  

Dalīties